lauantai 28. lokakuuta 2017

Naisellisemmat karhut ja panhuilu

Voiko karhusukka olla naisellinen? En osaa sanoa. mut ainakin yritin. 😃
Oikealla päälipuoli ja vasemmalla pohja. Kokeilin tota tassunjälkeä ekaa kertaa.  Sukkien koko on 36, enkä oikein osannu hahmottaa, miten pitkälle kuvio ulottuu. Niinpä tulin alottaneeks sen vähän turhan aikasin. Ois voinu olla vähän lähempänä kärkee. Koko sukan terä näyttää aika isolta ja leveältä. Se johtuu osin myös siitä, että varsi on niin kapea resorin takia. Varren takaosan tein kokonaan resoria. Sukan varren reuna on nk valepalmikkoa.  Lankaa näihin meni 80g Nallea, puikot kokoa 3. 


Mut kattokaas tätä!! Oon haaveillu jo pitkään panhuilusta ja nyt olen saanu sen hankittua. En halunnu mitään ihan pilipalia (sellanen jo koristeena löytyy), enkä toisaalta liian kallistakaan. Tilasin tän musanettikaupasta ja olen ihan tyytyväinen. Muutama biisi menee jo . Yllättävää, miten helppo lopulta on puhaltaa just oikeasta kohasta.  Pientä treeniä vaatii kuitenkin jos aikoo enempi soitella. Sama puhallustekniikka kuitenkin kun huiluunkin, eli siinä ei oo ongelmaa. 


10 kommenttia:

  1. Hiano panhuilu :)
    Ihanat sukat, tosi kauniit ja kivat!
    Mukavaa sunnnutaita Sinulle :)

    VastaaPoista
  2. Ihanat on sukat♥ Oi panhuilu..ikinä en ole soittanut mutta se kuulostaa niin kauniilta:) Tsemppiä harjoitteluun! Mukavaa sunnuntai päivää sinne♥

    VastaaPoista
  3. Kiitos ja mukavaa pyhää itellesikin. Miä tulin just töistä. :)

    VastaaPoista
  4. Onhan sitä toki naaraspuolisiakin karhuja :)

    VastaaPoista
  5. Hienot karhusukat! Naisellisuutta on monenlaista, riippuu henkilöstä.
    Vautsi! Oot hankkinu panhuilun. Hieno juttu! Ite en oo vähääkään musikaalinen ja ihailen ihmisiä, jotka osaa soittaa ja laulaa. Musikaalisuus on hieno lahja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulin kerran tutkielmasta, jossa väitettiin, että kaikki ihmiset on jollain tavalla musikaalisia. Se tulee aina mieleen, kun joku sanoo että ei oo musikaalinen. Ehkä sitä ei vaan ite tiedosta? Herätä sisäinen musikaalisuutesi. ;)

      Poista
  6. Komeat karhusukat ja sopii kyllä naisellekin. Panhuilulla soitettu musiikki on kaunista ja rentouttavaa.

    VastaaPoista

Kiitos kommentoinnista! Iloa päivääsi!