lauantai 9. syyskuuta 2017

Sälää

Viilenevät ilmat saa minussa aikaan sen, että käsityöt keskittyy taas pääosin neulontaan. Keskenerästen neuleiden esittely ei tuo hyvää onnea, olen huomannu. Olen monesti joutunu purkamaan tekeleet, kun eivät ookkaan hyvät. Joten ei neuleita tällä kertaa. 😊

Kirppiksellä tuli käytyä pitkästä aikaa. Mukaan tarttui jotain pientä juttua. Iso kuppi hamsteri Pörrölle tuli heti käyttöön. Tykkää kiipeillä kuppiin kaivelemaan hiekkaa. Yöpöydälle oottelemaan löyty lukemista. Yleensä ostelen kirpparilta kirjoja ja laitan ne sitte taas kiertoon.  Enkeli oli niin erilainen, kun muut kotiin kertyneet enkelit, että sekin päätyi mukaan. Noihin puisiin juttuihin olen vaan aina niin heikkona, että piti ottaa toi pieni mökkikin matkaan. En vielä tiiä, miten aion sitä käyttää. 
Anopilta sain lootan. Se on jo sinällään hyvä erilaisten juttujen säilytykseen, mut on sen sisältökin mukava. 

Kaikenlaista pientä sälää sisällä. Vähän harmittaa välillä, kun tulee hamstrattua kaikenlaista, mut toisaalta on kivaa, kun alkaa tehä jotain, niin on mistä ottaa.  Asioita voi käyttää niin monella tavalla muutenkin, kun mitä oikeesti olis tarkotus. Anoppi teki aikanaan niitä sukkahousukukkia ja nää jäi jälelle. Nyt ei oikein enää jaksa näperrellä. 

 
Nyt on jo niin syksynen keli, että oli ihan pakko jo siistiä terassilta kesäsempiä juttuja pois. Syksy on minusta aina jotenkin ankeaa aikaa, kun luonto hiipuu. Toki luonnon antimet on mukavia; puolukat, sienet jne.  Toisaalta syksy tuo mukanaan monia kesätauolla oleita juttuja, jotka on mukavia; orkesteriharjotukset alkoi, työporukan kässäklubi kokoontuu jälleen ja telkusta alkaa monta hyvää musaohjelmaa, joiden parissa neulominen sujuu sutjakasti. 😉

6 kommenttia:

 1. Kirppareilla on kiva käydä, valikoima vaihtuu taajaan ja joskus voi tehdä varsinaisia löytöjä. Kirppareilla shoppailu ei kolkuta minulla niin pahasti omaatuntoa kuin kaupasta ostaminen. Sälää on hyvä olla jemmassa, niin voi askarrella kaikenlaista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyl totta, että edullisemmat ostot ei oo niin omaatuntoa vaivaavia. :)

   Poista
 2. Moikka, kiitos käynnistä kirjablogissa. Vastasin jo sinnekin, mutta kopsaan vastauksen (sekalaisen) tännekin..

  Nappailen tosiaan kirjavinkkejä koko ajan vähän sieltä sun täältä. Facebookissa on Kirjallisuuden ystävät -ryhmä, sieltä tulvii koko ajan kaikkea kivaa. Kirjakerhossa oon ollut vuosia, mutta en osta kirjoja itselleni, vaan lainaan kerholehdessä esiteltyjä kirjoja kirjastosta.
  Sitten on tuttuja kirjailijoita, joiden vielä lukemattomia kirjoja yritän lukea aina välillä.
  Mulla on koko ajan kauheasti kirjoja lainassa ja välillä joudun osan palauttamaankin, kun en vaan ehdi lukea samassa tahdissa. Tykkään silti myös tutustua uusiin kirjailijoihin. Välillä yritän myös lukea jonkun klassikon, nuortenkirjan tai lastenkirjan, ihan vaan vaihtelun vuoksi.
  oon muuten aika kaikkiruokainen, mutta dekkareita ja fantasiaa tai scifiä tulee nykyään luettua tositosi vähän. Oon niitä kyllä aikaisemmin lukenut, mutta ne ei enää kiinnosta, ehkä joku dekkari joskus huvin vuoksi..
  Kirjoista vois kyllä intoilla pitempäänkin :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa suunnitelmalliselta kirjojen ettimiseltä. Minusta tuntuu, että luen nykyään niin vähän verrattuna "aiempaan elämääni", että en jaksa alkaa ettimällä ettimään, ellei nyt sit oo joku tosi erityinen. En myöskään pysty palauttamaan kirjaa, joka on kesken, vaikka se olis kuinka tyhmää luettavaa. :D

   Poista
 3. Ihanat läydöt olet tehnyt. Meissä kaikissa asuu pieni hamsteri :D

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!