tiistai 26. tammikuuta 2021

Ystävänpäivä lähestyy

 Tammikuu alkaa olla loppusuoralla ja helmikuu häämöttää.  Ystävänpäiväkin siellä ensi kuussa ja sen vuoksi päätettiin Merrin kanssa pitää vuoden ensimmäinen arvonta. 


Osallistua voit kommentoimalla tämän jutun alle ja kertomalla mitä haluaisit tehdä ensi kesänä. Onko virus höllentänyt otettaan, tai ehkä kadonnut?  Kotona kökötetyn vuoden jälkeen olisi ihana päästä nauttimaan normaalista kesästä.  Mikä olisi sinun haaveesi ensi kesälle?  Minne haluaisit matkustaa, mitä haluaisit tehdä, minkä takia juuri se?

Arvontaan osallistuaksesi sinun ei tarvitse olla lukija. Mikäli kuitenkin  haluat alkaa lukijaksi, ilahdumme siitä Merrin kanssa.  Etenkin juuri Merri ilahtuu 😹😍

Arvonnassa voittona on tämä salomonsolmuillen tehty huivi.  Olen tehnyt sen TÄÄLLÄ, mutta se on jäänyt minulta käyttämättä ja seisonut valmiiden käsitöiden pussissa.  Nyt etsitään sille oikea koti. 


Merri sanoi heräävänsä siihen mennessä, kun arvonnan aika on, eli vastausaika päättyy 14.2. ja arvonta sen  jälkeen. 
Onnea arvontaan!

16 kommenttia:

  1. Mukaan Arvontaan,tottakait! 🧡😸
    jaahas!Minun haaveet ei suuren suuria.🧡
    minulla ois /unelma päästä katsomaan Liminganlahden -lintutornille,lintujen kevät muuttoja(joutsenet ,kurjet..ym)
    Ja toive ,saisin ostettua (50 % ) kukkia ,paljon.Ruukkupuutarhaani 🌷🌹🌻🌺🌼
    ja yksi maailman suurin ja rakkain toive:🧡 ?
    Merri tosi ihanassa pmassa pesässä nukkuu..uskon että herää ennemmin..maistelemaan herkkuja..mikä../tuttu maku.
    Katson tuota videon pätkää ,,Siinä on jotain niiiiiiin ihhhhhanaa 😻

    VastaaPoista
  2. Osallistun, mutta jos voittaisin, niin lahjoittaisin nätin huivin eteenpäin -sopisiko se? Mulla kun on huiveja niiiin paljon. Enkä siltikään malta olla osallistumatta, pöh.
    Mä haluaisin kääntää kelloa taakse päin ja mennä sinne kahden viikon Korfun reissulle, joka jäi viime keväänä käymättä. Muuten riittää nämä 'maisemat', mutta Rovaniemellä olisi aika käydä äitiä tapaamassa/auttamassa. Ja jos saisi vihdoin käytyä toisen kerran Vallisaaressa.
    Mahtava tuo Merrin asento! Taisin äsken matkia, kun pääsin Tupon kainaloon päikkäreille..
    Ps. Kiitos muistutuksesta - olin unohtanut salomoninsolmut!?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ...ja nyt aloin miettimään, että olikohan tuo lahjoituskommentti ihan asiallinen? Pahoittelen, jos ei. Tarkoitukseni oli, että jos voittaisin, niin kaikki muut saisivat uuden mahdollisuuden voittaa uudella arvonnalla. Käykö?

      Poista
    2. Ei hätiä! Voihan nyt arvontaan osallistua ja tehdä voitolla mitä haluaa ;D En aio käydä kenenkään luona tarkistamassa, mihin voitto päätyy ;)
      Tulin justiinsa iltavuorosta ja siksi vasta nyt vastailen.

      Poista
  3. Osallistun ihanan huivin arvontaan.
    Ei ole ensi kesälle vielä mitään suunnitelmia, katsotaan miten tästä koronasta päästään eteenpäin. Nyt mennään hetki kerrallaan.
    henna.holappa1@luukku.com

    VastaaPoista
  4. Luultavasti ensi kesä sujuu minulla samoissa merkeissä kuin viime kesäkin, kasvatan perunoita, kastelen kukkia ja välillä istun puutarhakeinussa ihan vaan ihmettelemässä, kuinka mukavaa ja valoisaa on kesällä. Mukaan arvontaan, tietty. Merrille terkkuja!

    VastaaPoista
  5. Mukaan arvontaan ja mainittava, että pitää lähteä keittämään tästä lisää kaffetta, kun niin antaumuksella luin (=ihailin äitisi ja sinun käsitöitä), että join isännän osuudenkin pannusta - sillä olen viettänyt täällä kanssasi KAUAN!! En osaa oikein sen kummemmihn haaveilla kesästä - tehdään mitä päivät tuo tullessaan, kun ei olla osattu kökötellä tätäkään vuotta aloillaan... Iloa talvisiin päiviisi!

    VastaaPoista
  6. Haluaisin matkustaa kotiseudulle kesälomalla pohjoiseen. salli.moilanen35@gmail.com

    VastaaPoista
  7. Mikä ihana asento ja rentous Merrillä. Terkkuja! Kesällä olisi ihanaa, jos voisi pitää normaalin loman (viime kesänsä 1+2 viikkoa pätkissä) ja nähdä muitakin sukulaisia kuin omaa perhettä - no, nähtiin me viime kesänä joitakin harkitusti. T: Saukkis

    VastaaPoista
  8. Mukaan huivi arvontaan. Korona ei sotke kesä suunnitelmia ,viljelijällä on kesä täynnä peltotöissä ,karjan lisäksi. Muutamat lomapäivät menee kun hypätään asuntoauton rattiin ja ajetaan pohjoiseen päin. Toivottavasti rokotukset saadaan hyvin pyörimään ja tauti hellittämään. Merrille hyviä unia,muista syödä välillä.😺

    VastaaPoista
  9. Toivottavasti voisi kyläillä vapaammin ystävien kanssa ja kiva olisi päästä johonkin tapahtumaankin, teatteri tms.
    -minttu47-
    minttu47@gmail.com

    VastaaPoista
  10. Ihana kysymys. Korona aika on ollut haastavaa niin työssä, kun normi elämässä maskien kanssa liikkuen. Toivon suuresti, että tämä poikkeusaika on kohta historiaa. Minun kesä suunnitelmani ovat viettää kesää mökillä saaressa,veneillä,nauttia puutarha hommista,uida paljon. Ja toivon mukaa tämän jalka leikkaukseni jälkeen pääsen paljon liikkumaan luonnossa ja lenkkeillä. Jotain pikku matkoja Suomen rajojen sisällä jos se on mahdollista.
    Ihana kaulaliina..minäkin haluan olla mukana arvonnassa. Iloa päivääsi ja mukavia puuhasteluja!

    VastaaPoista
  11. Kesällä haluaisin juhlia kunnolla esikoisen ylioppilasjuhlia sekä tehdä erilaisia kesälomareissuja, pääasiassa kotimaassa. Ehkäpä Tallinnassakin olisi kiva päästä taas käymään.
    annu.liina78@gmail.com

    VastaaPoista
  12. Läheisiä kun näkisi taas huolettomammin ja useammin. Vähän myös reissaaminen kiinnostaisi. Kun ei ole pitkään aikaan päässyt oikein minnekään.
    Hiisukas (hiisukas(at)gmail.com)

    VastaaPoista
  13. Kauniin huivin olet tehnyt ja tulen mukaan arvontaan. Mennään jonnekin korpeen ja otetaan eväät mukaan. En millään haluaisi sairastua tuohon tautiin enkä tartuttaa läheisiä. Käydään vaikka samoissa paikoissa, mitä ennen, sekin virkistää. Voi kun Merri osaa nauttia. Hah, äsken oli tupalehmä Mtv:n uutiskevennyksessä. Odotin, että tekeekö matolle läjän, ei tehnyt 🤣. Pistäytyi vain ja lähti pian lajitovereiden pariin.

    VastaaPoista
  14. Kauniin kaulahuivin arvontaan osallistun, ensi kesänä matkailua ainakin.
    aiholapp at lailanet.fi

    VastaaPoista

Kiitos kommentoinnista! Iloa päivääsi!